Jäsenetumme

Opastusta eläke- ja sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa.

EL-lehti kuusi kertaa vuodessa.

Lomakeskuksista alennusta lomakeskuspalveluista. Alennus jopa 67 euroa kuuden vuorokauden lomasta.

150 euron tuki hakuperusteisista Sinun Hyväksesi -lomista.

Sopeutumisvalmennusta ja tukihenkilötoimintaa: Yhtäkkiä yksin - leskeyden kohtaaminen ja Erosta eheäksi - parisuhteen purkauduttua.

Itsensä kehittämistä ja koulutusta: edullisia kursseja harraste- ja järjestötoimintaan sekä vapaaehtoistyöhön liittyen.

Seniorisähkö - etua sähkön hinnasta!

Yhdistyksesi jäsenpalvelut: kerhot, luennot, matkat ja retket. Myös yhdistyskohtaisia etuja.

Edulliset Eläkeliitto-tuotteet, adressit ym.

Esson Tiger Cardilla 2,19 senttiä/litra alennusta bensiinistä ja dieselistä. Edun saat täyttämällä korttihakemuksen Esso-huoltoasemilla. Hakemukseen maininta Eläkeliiton jäsenyydestä.

Shell lämmitysöljyalennus, tilaukset lämmitysöljypalvelusta, puh. 0800 19292. Mainitse Eläkeliiton jäsenyydestä.

Tapiolan seniorivakuutus tapaturmiin.

Suomen retkeilymajajärjestön jäsenyys, alennus retkeilymajoissa koti- ja ulkomailla (ulkomaille tarvitaan erillinen kortti).